A la nostra darrera edició...

Una treva del vent i la pluja permet celebrar V Concentració de caiacs Menorca 2013
Després de 4 edicions i gràcies a dos dies de bon temps, durant la V edició de la Concentració popular de caiacs es van poder realitzar les rutes Son Xoriguer-Cala Galdana i Cala Galdana Sto.Tomás.

El passat cap de setmana es va celebrar la V Concentració Popular de Caiac Menorca 2013.
Pendents del temps fins l'últim moment aquest va decidir donar-nos una treva i, malgrat el vent i un plugim a primera hora del matí de dissabte, la V Concentració Popular de Caiac 2013 va poder realitzar-se. Dissabte a mig dia ja lluïa el sol, el vent havia amainat i diumenge la condicions meteorològiques no podien ser millors.

La primera sortida va ser des de Son Xoriguer per arribar a Cala Galdana amb un total de 55 participants més l'equip organitzatiu, sumant unes 75 persones a l'aigua.
El paisatge va sorprendre tant als participants menorquins com als de fora de l'illa, ja que, tal com tots van coincidir, "veure la costa des d'un caiac, vorejant els penya-segats i veient aparèixer una caleta després d'una altra et dóna la sensació d'estar en un altre món, un paisatge diferent al que estem acostumats ".

La segona etapa va transcórrer de Cala Galdana cap Sto.Tomás. En aquest tram les protagonistes són les coves marines i el pont "n'Ali" que no deixen ningú indiferent. El mar estava en calma i encara cap molta calor l'aigua aquesta freda. Van participar 55 inscrits, més 21 membres del Fam trip del TO Rus Veska, i els membres de l'organització, en total unes 90 persones a l'aigua.
El bon humor i les ganes de passar-ho bé van estar presents tot el cap de setmana donant com a resultat que la V Concentració hagi estat, de nou, un èxit.

A més, ahir els participants van tenir una sorpresa. A la seva arribada a la platja de Sto.Tomás i després d'haver desembarcat, tot el grup es va dirigir al Rte. És Bruc convidats per l'Estació Nàutica de Menorca, organitzadora de l'esdeveniment. Allà van prendre un aperitiu i es van acomiadar fins a la propera edició tot això amenitzat per un dj de la Cova d'en Xoroi, que va punxar per a ells durant un parell d'hores.
A més de la Cova d'en Xoroi també hem d'agrair la col · laboració d'empreses de l'illa que han patrocinat l'esdeveniment com Subaida, Artiem Hotels, Nadal i Martínez, Soyjoy o Coca-cola.

Sens dubte, la V Concentració Popular de Caiac ha estat l'esdeveniment estrella de la Festa del Mar, celebrada durant tot el mes de maig.

Patrocinadors:

Aquest any les empreses: Coca-cola, Artiem Fresh People Hotels, Subaida, Soyjoy i Nadal i Martinez han volgut unir-se a la V Concentració de Caiacs 2013 i seran els nostres Patrocinadors. A tots ells Moltes Gràcies!

Prepareu-vos per degustar els seus productes tombats al sol o mirant l'horitzó d'un mar turquesa .... Jo ja vull ser-hi, i vosaltres ...?

        

        

                          

    

 

Notícies

19/06/2013
Hola amics,
en el següent enllaç trobareu les fotografies preses el primer dia de ruta, de Son Xoriguier a Cala Galdana.Salida amb núvols i vent i arribada amb sol i una lleugera brisa. Creiem que els participants s'ho van passar molt...
19/06/2013
La segona jornada de la Concentració transcórrer sense incidents i amb un temps típic del mes de juny. Solet, el mar transparent, les platges esperant la nostra arribada ... No es pot demanar més. Però, com diu el refrany,...
01/06/2013
Primera sortida de la V Concentració Popular de Caiac. Ha despertat ennuvolat, bufant vent del nord i amb algunes onades.
Però cap dels inscrits s'ha volgut perdre aquesta cita anual. La ruta ha transcorregut sense problemes i amb un temps...

04/10/2012
19/01/2012
Dijous passat 19/01/12 es va presentar a Fitur, la IV Concentració Popular de Caiac-Menorca 2012.

En el següent enllaç trobareu l'entrevista generalitzada a M ª Teresa Gustems, vice-presidenta de l'EN Menorca, en referència...

26/10/2011
    Hem hagut d'esperar un parell de setmanes però per fi podem gaudir de les fotos preses per alguns dels seus participants. Aquestes jornades es van celebrar de l'1 al 10 d'Octubre a Menorca. Podeu escollir: de Manolo de Pau...
11/08/2011
Per fi tenim el vídeo oficial de la III Concentració Popular de Caiac Menoca 2011. Podreu veure-ho en el següent enllaç: http://youtu.be/p41yGA6VyKA Esperem que us agradi. Si encara no ho has provat, t'esperem l'any que ve!
20/09/2010
Menorca ja compta amb material esportiu accessible. A través del pla de Dinamització de Producte Turístic de Menorca, s'han adquirit 11 caiacs i 2 velers adaptats, per poder apropar aquests esports a persones amb mobilitat reduïda....